Dacă nu ne-ai cunoscut încă, o poți face chiar acum:

    JourneyMall este o agenție de turism în continuă dezvoltare, care își propune să ofere o nouă dimensiune serviciilor turistice și să transforme fiecare vacanță într-o experiență unică, personalizată pentru dorințele fiecărui client. Cu o echipa formată din personal cu peste 20 de ani petrecuți în domeniul turismului, acest lucru face parte din rutina noastră zilnică. Am pornit proiectul JourneyMall pentru a împărtăși cu voi informațiile adunate în toți acești ani de lucru cu oameni și mai ales, pentru oameni.

    Principalul nostru obiectiv este satisfacerea nevoilor turistice ale clienților noștri prin oferirea de servicii sigure și de calitate. Noi credem că o agenție de turism înseamnă mai mult decât un intermediar între un hotel și turist, între o companie aeriană și un pasager. Pe lângă cel de agenți de vânzare, noi ne asumăm și rolul de consilieri în turism, dorind să asigurăm clienților noștri vacanța de vis pe care și-o doresc și pe care o merită. Considerăm că siguranța unei călătorii reușite este foarte importantă și de aceea colaborăm doar cu furnizori de renume, recomandăm și punem la dispoziție doar servicii de calitate.

    JourneyMall vă va pune permanent la dispoziție actulizari ale celor mai atractive oferte, de la cele care beneficiază de reduceri Early Booking, până la cele Last Minute, dar și pachete sezoniere cu zboruri în regim charter și nu numai.

    Datorită relațiilor solide pe care le avem cu parteneri din întreagă țară, oferim turiștilor noștri vacanțe cu plecare atât din București, cât și din alte orașe ale României, precum Cluj-Napoca, Baia Mare, Craiova, Oradea, Iași, Suceava, Timișoara, Arad, Sibiu sau Târgu Mureș și promitem să asigurăm suport și consiliere atât înainte de călătorie, cât și pe întreagă durata a acesteia.

    Dar pe lângă toate acestea, vrem să auzim și părerea ta, la întoarcerea din vacanță. Prin urmare, așteptăm impresiile tale pe office@journeymall.ro - acest lucru ne va ajuta să îmbunătățim constant relația cu turiștii și să menținem calitatea serviciilor pe care le oferim.

    Alătură-te comunității JourneyMall și hai să creăm împreună vacanța perfectă!